26 Ağustos 2012 Pazar

Ücretsiz İnternetten Para Kazanma Kursu !

ucretsiz_kurs
Ücretsiz internetten para kazanma kursu,goomass ekibi tarafından bir ön bilgi mahiyetinde sizlere satış ortaklığının önemini anlatmak amacı ile hayata geçirilmiştir.Satış ortaklığı konusunda tereddütü olan,bilgisi eksik olan yada bu setin ciddiyetini merak edenler için bu kurs ileriye yönelik ışık tutacaktır.

Goomass sitesine girdiğinizde sağ üstte “Ücretsiz Kursumuza Katılın” kısmına tıklayın.Burda tek yapmanız gereken isminizi ve e-posta adresinizi yazıp onaylamanızdır.Bundan sonra e-posta adresinize 2 günde bir internetten para kazanma ve satış ortaklığı ile ilgili makaleler ve videolar gelecektir.

goomass_ucretsiz_kurs

Kurs ile size gelecek derslerin konuları alttaki fotoğraflarda görsel olarak anlatılmıştır.Lütfen resimlere tıklayıp büyük boyutta inceleyin.

internetten_para_kazanma_kursu

online_satis_ortakligi_sistemi

planli_periyodik_dersler

ucretsiz_egitim_videolari

Bu kursta satış ortaklığını hangi mecralarda,ne şekilde gerçekleştirebileceğinize yönelik sizi yönlendirici faydalı bilgiler paylaşılmaktadır.Hatta şunu söleyebilirim ki,kursun 6. dersinde satış ortaklığı için büyük önem arzeden SEO & SEM konulu yarım saatlik bir videolu eğitim gönderilmektedir.Altta o videoyu iki parça şeklinde sizlerle paylaşıyorum.Dikkatlice izlemenizi tavsiye ederim.Goomass yazarlarından Orçun Oruç Aykaç’ın kendi anlatımı ile bu video hazırlanmıştır.Videoları büyük boyutta izlemenizi tavsiye ederim.

( Video - 1 )


( Video - 2 )

Bu ücretsiz kursa katılmak sizlere bir şey kaybettirmez,aksine ordan öğrenecekleriniz sayesinde internetin ne büyük bir nimet olduğuna kanaat getireceksiniz.Hatta “ücretsiz bir kursta böyle detaylı anlatım yapılıyorsa,eğitim setinde acaba neler anlatılıyordur ?” dediğinizi duyar gibiyim.İnternetten para kazanmanın en temiz ve zahmetsiz yolu olan satış ortaklığının anlatıldığı bu kursa katılmanızı tavsiye ederim.Kursa ürünün sayfasından katılmak için BURAYA tıklayabilirsiniz…

NOT: Artık ücretsiz Goomass kursuna blog sayfamızdan da katılabilirsiniz.Anasayfa da sağ tarafta katılım formu eklenmiştir.


Sağlıcakla kalın ...


[ Söz Sizde ]

Konu hakkındaki düşüncelerinizi kafanıza takılanları sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder