16 Ağustos 2012 Perşembe

FARK 2: Amazon Eğitim Kitabı (İnceleme)

amazon affiliate
Online alış-veriş dediğimiz olay ile artık insanlar oturdukları yerden diledikleri ürünü alıp, evine kadar getirtebiliyorlar.Bu sektörün kurucusu amazon.com 'dur.Buradan amazon affiliate sitesini inceleyebilirsiniz.

Peki bu site nedir,ne satar ve hizmetleri nelerdir?

Öncelikle amazon bir ticaret sitesidir.Sitede A dan Z'ye her şey satılır.Dijital ürünlerden oyuncaklara,kitaplardan arabalara vs vs. Anlayacağınız dünyadaki bütün AVM’lerden daha büyüktür.

Amazon’un hizmetlerinin başında gelen ve benim size anlatacağım şey affiliate marketing hizmetidir.Sanırım Affiliate Marketing’i herkes biliyordur.Eğer bilginiz yoksa bu yazımı okumanızı tavsiye ederim.

Amazon geniş satış hacmine rağmen,daha geniş kitlelere ulaşmak için satış ortaklığı hizmetini devreye koydu.Bu affiliate (satış ortaklığı) sisteminden faydalanarak bizlere de para kazanma olasılığı doğdu.Peki bu nasıl oluyor ?

Diyelimki amazon.com’a üye oldunuz para kazanmak için ürün satmanız gerek.Geniş ürün yelpazesinden satış oranı yüksek ürünleri seçip sitenizde tanıtarak o ürünlerin satışını sağlayıp,her ürün başına komisyon alabilirsiniz.Amazon sizlere bir kolaylık sunuyor.Her ürüne ait banner,metin ve pop-up mevcut.Bunlar sayesinde sitenizi tasarlayıp tanıtımınızı sağlayabiliyorsunuz.

Varsayalım ki ürünleri tanıtarak satmayı başardınız.Ödemelerinizi nasıl alacaksınız?

Bi kere sattığınız ürüne göre komisyon alacaksınız. % 5-6 hatta %50-75 arası komisyonlar almanız olası bir durumdur.Ödemeler konusunda içiniz rahat olsun.Çünkü amazon dünyaca ünlü bir alış-veriş sitesidir.Prestijini sarsacak bir duruma düşmez.Yani paranız onlarda kalmaz.Günü gününe ödenir.Ama şu var Türkiye’den satış ortağı olanlara ödemeler çek ile yapılır.Türk bankalarının çoğu bu çekleri bozar.Bir miktar çek bozum ücreti alırlar sadece.100 $ olmayınca amazon ödeme yapmaz.10-15 $ dolarda çek bozma ücretin gidince size 85 $ dolar civarı para kalır.Yinede iyi para değilmi.

amazon_komisyon_oranı
Adet başına komisyon yükselişi (mitarı)
Örnek: Diyelim ki 25 ürün sattığınızı farezdelim.Yukarda ki tabloda 7-30 kısmına bakarsak (25 bunun içinde kalıyor çünkü) karşısında komisyon oranı %6 dır..Anlayacağınız ne kadar çok satarsanız ürünle çarpılacak komisyon oranı o kadar artar.Yani 100 ürün sattığınızda % 6,50 veya 120 ürün sattığınızda % 7,00 komisyon oranı ile kazancınız hesaplanacaktır.

Buraya kadar anlattıklarım Amazon.com sitesinin tanıtımı,işleyişi,özellikleri üzerindeydi.Bu siteden en iyi kazanç getiren ürünleri tespit etmeyi,en doğru zamanda en doğru hamleyi yapmayı bilmeniz gerekir.Çünkü orda bazı ürünlerin komisyonu sabittir.Çok görünür ama yarısı kadardır komisyon oranı.İşte bu ince ayrıntıları resimli ve anlaşılır şekilde anlatan,sır denecek seviyedeki tiyoları bilmeniz gerekir.Sadece kullanıcıları ile bu bilgileri paylaşan Goomass internetten para kazanma kiti’ni incelemenizi tavsiye ederim.Çünkü başlığımda da belirttiğim gibi bu setin 2.farkı amazon eğitim kitabıdır.Bu kitabın içerisindeki bilgilerin çoğunu nette bulamazsınız.Sadece amazon özelliklerini falan bulup okuyablirsiniz.

Dipnot:Goomass eğitim setindeki bonus ürünlerinden AUTO-TWİTTER ile seçtiğiniz bir amazon ürününü twitter adresinize yönlendirip günün belli saatlerinde,bilgisayar başında durmadan o ürünün tanıtımını yapmanın sırrını anlatmaktadır.Twitter da eğer takipçileriniz fazla ise burada otomatik ürün tanıttığınızı ve buradan kolayca para kazandığınızı düşünün..Sözlerime son verirken diğer bir yazıda görüşmek üzere..Sağlıcakla kalın..

Not: Aşağıdaki resimleri üstüne tıklayaıp büyüterek inceleyin.

amazon_görünüs

Not:Alttaki resim Goomass Eğitim setinin içinde,Amazon eğitim kitabından görüntüdür.

amazon_egitim_kitap

[Fark 1:Clickbank Eğitim Kitabı (inceleme)] yazımızı okumadıysanız buyrun.

[ Söz Sizde ]

Konu hakkındaki düşüncelerinizi kafanıza takılanları sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder