8 Ağustos 2012 Çarşamba

Goomass İnternetten Ne Kadar Para Kazandırabilir ?


      Başlığımdaki soruyu aklınızdan geçirdiğinizi farzederek bu yazıyı yazıyorum.Öncelikle belirtmek isterim ki satış ortaklığından kazanacağınız para,size ek gelir olacaktır.Burda şu mana çıkmasın,acaba azmı kazandırıyor ? demeyin..Hayır ! Bu kazanç sistemi sizin azminize,sabrınıza ve harcayacağınız zamana göre artış gösterecektir.Tabi bu ilk başlarda.Ben burada kuru sıkı ayda 1000 TL para kazanırsınız diyemem.Hele ki ilk başlarda bunu beklemeyin.Çünkü kuracağınız siteye,bloğa trafik oluşturmak (ziyaretçi çekmek) biraz zaman alacaktır.
Ama siteniz rayına oturduğunda başında bile durmadan tıkır tıkır kendiliğinden işleyecektir.(Buna satış ortaklığında Çiftçi yöntemi denir.Bu konuya ilerde değineceğim) Ondan sonra 1000 TL de kazanabilirsiniz 1500 TL de kazanabilirsin..Bazı dönemlerde 100-300 TL gibi düşük rakamlarda kazanabilirsiniz.Burda şöyle düşünün “Taş atıpta kolunuz yorulmuyor ya”.Yani sattığınız ürünün popülaritesi düşebilir,piyasa o ürüne doyabilir,satış ortakları arası rekabet artabilir vs vs. bunlar kazancınızı etkileyecektir.Alttaki kazanç tablosunu inceleyin.


     
       Bu kazanç tablosunda  verilen rakamlar örnektir.Kazanç sistemini kavramanız içindir. Burada,misal Günlük satış sayısı olarak,günde 1 ürün satıldıysa ve haftanın her gününde bir ürün satıldıysa 7 ürün eder.Burda gördüğünüz gibi haftalık kazanç 147 $ Bunuda güne bölünce 147 / 7 = 21 $ (günlük alacağımız komisyon) Bu komisyon ürüne göre değişir,kimisinden 40 $,kimisinden 15 $ kazanırsın.Bu sizin ürün seçiminize bağlı olacak.Gördüğünüz gibi Günlük satış sayısı 2 olduğunda,haftalık kazanç 294 $’a yükseliyor.Biz günde bir ürün sattığımızı varsayarak,haftalık 147 $ kazandığımızı düşünelim.Dolar kurunu 
1.70 olarak alırsam,147*1.70=249 TL eder..Bu sadece haftalık kazanç, aylık kazancınızı tablodan baktığınızda aylık ne kadar kazanacağınızı hesap edersiniz.

      Bu kazançlara ulaşmak yolunda tek zorluğunuz “sabır ve ilgilenme”dir.Şöyle ki,satış ortağı olur olmaz 1 hafta sonra “ben neden para kazanamıyorum?” dememelisiniz.Yukarda dediğim gibi sitenizin rayına oturması,sitenize gösterdiğiniz özen vs. bunlar zamanla olacak şeyler.”Ben sabırsızım daha kısa zamanda 
para kazanamaz mıyım?”diyenlerde olabilir.Evet kazanırsınız ama bu uzun soluklu bir kazanç olmaz.Yani 1 ay kazanırsınız bir daha gerisi gelmez.(Buda satış ortaklığında ayrı bir yöntemdir.Buna da çiftçi yöntemi ile birlikte ileriki yazımda değineceğim).

      Zamanla,sabırla,sebatla bu işe girişecekseniz,çok uzun süre büyük meblağlar kazanabileceğinizden emin olun.Burda verdiğim bilgilerden daha fazlasını Goomass internetten para kazanma setinde bulabilirsiniz.Bu seti almanızın faydası internetten 1 yılda edineceğiniz bilgilere bir kere de sahip olacaksınız.Bu sayede diyelimki,100 bin satış ortağı varsa en az 90 bininin önüne geçeceksiniz.

Bu setin içeriğini anlatım olarak görmek isterseniz [GoomassEğitim Kiti İçeriği] yazımızı buradan okuyabilirsiniz.Kendi ürün sayfasında incelemek isterseniz de BURADAN ulaşabilirsiniz.

[ Söz Sizde ]

Konu hakkındaki düşüncelerinizi kafanıza takılanları sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder