11 Ağustos 2012 Cumartesi

Neden Başka Eğitim Seti Değilde Goomass ?

internetten para kazan     Bu seti diğerlerinden ayıran belirgin özellikler mevcut. Gözlemlediğim, incelediğim bir çok farkı aşağıda madde şeklinde sıraladım. Okumanızı tavsiye ederek farkı fark etmeye başlayabiliriz..


1- Goomass ürününde  her ders kategorilere ayrılmıştır.Kafa karışıklığına mahal yoktur.

2- Konular öğrenme sırasına göre dizilmiştir.Akıcı bir anlatım sunmaktadır.


3- Diğer setlerde clickbank,amazon vs. gibi dersleri bulamazsınız.Halbuki satış ortaklığının en çok kazandıran siteleri bunlardır. Detaylıca resimli bir şekilde anlatılmıştır.

4- Diğer setlerde bulamayacağınız kodsal sırları bu sette ayrıcalıklı olarak bulacaksınız.

5- Bu set bir kurulum dosyası şeklinde gelir size.O yüzden bilgisayardan silinme,kaybolma derdi olmaz.

6- Anlamadığınız konularda destek ekibine,destek bölümünden sorunuzu 24 saat sorabilirsiniz.24 saat içindede cevaplanır.Başka sette bunu balamazsınız.

7- SEO kitabında verdiği taktiklerin sadece çeyreğini net ortamında bulabilirsiniz,geri kalanı bu setin içinde.Yılların deneyiminin bir birikimi olmuş durumda.

8- Setin yanında verilen bonuslar işinizi bir hayli kolaylaştırır.Örneğin Google Adwords 100 TL Hediye Kuponu sayesinde ilk reklam deneyiminizi bedavaya getirmiş olursunuz.

9- Satmak için seçtiğiniz ürünler için size verilecek referans linklerine,goomass ekibinin özel geliştirdiği kod eklemeleri ile satış ortaklığı işini en verimli şekilde gerçekleştirirsiniz.

10- İngilizce satış ortağı sitelerini Türkçeye çevirerek ve resimli bir şekilde anlatımını sunarlar.İngilizce bilmeyen bile o sitelerden para kazanmaya başlayabilir.

11- Hatta goomass’ın referans gösterdiği host sitesinden domain ve host aldığınızda,Goomass ekibi sizin sitenizi isteğinize bağlı şekilde kendileri tasarlar,kurar ve kullanılacak hale gelince size bedavaya teslim eder.

12- ….

     Daha sayacak çok farkı var emin olun.Bu yazıyı dar zamanda yazdığım için aklıma bunlar geldi şuan.Ama blog sayfamı takip ettiğiniz süre içerisinde bir çok izlenimimi sizlerle paylaşacağım.Beni takip etmeye devam edin..

     İnternetten para kazanmak artık zahmetsiz bir şekilde,sadece zihin gücü ile elde edebileceğiniz bir şey.Bu seti kendi sayfasında incelemek isterseniz BURAYA tıklayın.

Aşağıda ki video da kendi anlatımımla,goomass internetten para kazanma kitinin içeriğini görsel olarak tanıtmaya çalıştım.Nacizane bir şey oldu.Cümle kurarken biraz heyecan yaptım sanırım :) İnşallah sizler için faydalı olmuştur.


Tavsiye Konular ;

 




[ Söz Sizde ]

Konu hakkındaki düşüncelerinizi kafanıza takılanları sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder