19 Ağustos 2012 Pazar

Satış Ortaklığında Ürün Seçiminde Dikkat Edilecek Unsurlar

hangi_ürünü_secsem
      Satış ortaklığına karar verdikten sonra,satış ortaklığı sitelerine üye olursunuz.Üye olduktan sonra satış ortaklığının can damarı olan ürün tespit aşamasına yoğunlaşmanız lazım.Ürün seçerken şu maddelere dikkat etmenizde yarar var ;

1-Ürünün popülaritesi : Evet,seçeceğimiz ürün popüler bir ürün olmalı.Daha yeni yeni piyasada kendini gösteremeye başlayan bir ürünü seçmiş olmanız internetten para kazanmak hayalinizi sekteye uğratabilir.


2-Sevdiğiniz,bildiğiniz,ilgi alanınızdaki ürünü seçmek : “Herkes sevdiği işi yapmalı,böyle olduğunda başarı kaçınılmazdır” sözünü duymusunuzdur.Bu yoldan çıkarsak,bildiğiniz,hakkında bilgi sahibi olduğunuz bir ürünü seçmeniz sizin avantajınıza olacaktır.Çünkü daha gerçekçi,daha samimi makaleler çıkaracağınızdan emin olun.Artısıyla,eksisiyle ürünü tamamen yansıtmış olursunuz.Buda müşteri kitlenize samimiyetinizi gösterecektir.Hemde o ürüne odaklanmanızı sağlayacaktır.(Lütfen bu bilgileri düzenbazlık yada aldatıcılık unsuru olarak algılamayın)

3-İnsanların ihtiyacına karşılık veren ürünü seçmek: Bir ürünü seçerken alacak insanların yerine kendinizi koyup,o ürünün insanların ihtiyacına karşılık vereceğini analiz etmeniz lazım.Ürün,hedefinizdeki ülkenin insanlarının bir ihtiyacımı ? bunları sorgulayın.

4-Günlük ve dönemsel trendlere göre ürün seçmek : Mesela,insanlar yaz gelirken zayıflamayı,plajlara daha zarif vücutlarla gitmeyi ister.Bu yüzden de ilkbahar dönemlerinde zayıflama planlarına başlarlar.Sizde bunu tahmin edip,zayıflama hapı gibi ürünleri pazarlarsanız o dönem içinde kazancınız epey yüksek olabilir.Bunlara dikkat etmelisiniz.

5-Alışveriş ve e-ticaret sitelerini takip etmelisiniz: Alışveriş sitelerinde “en çok satan ürünler” bölümünden,en çok satılan ürünleri araştırmanız hangi ürünlere yönelmeniz gerektiği hususunda size yardımcı olur.

6-Mümkünse  pazarlayacağınız ürünü önceden satın alın : Evet,internette pazarlayacağınız ürünü durumunuz müsaade ediyorsa önceden alıp incelemeniz,hedeflediğiniz kitleye daha dürüst ve doyurucu bilgiler vermenizi sağlar.Eğer mümkünse o ürünü önceden alın ve inceleyin.

7-…

Şuan aklıma gelenler bunlar.Ama bunların daha fazlasını  isterseniz Goomass internetten para kazanma kiti’nde bulabilirsiniz.Yada buradan yazılarımız takip etmeye devam edebilirsiniz.

Not:İnternetten para kazanmak için sabırlı,kararlı,odaklı,dikkatli ve temkinli olmalısınız.

Sağlıcakla kalın…

[[ Ürün seçebileceğiniz,kaliteli Satış Ortaklığı Siteleri  ]]

clickbank


amazon

xticaret

  
                               [ Satış ortaklığı işi kimlere hitap ediyor ? ] yazılarımızı okuyabilirsiniz.


[ Söz Sizde ]

Konu hakkındaki düşüncelerinizi kafanıza takılanları sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder