2 Eylül 2012 Pazar

Goomass Ücretsiz Web Site Kurma Rehberi

Goomass_ucretsiz_website_kurma_rehberi

İnternetten para kazanmak için çıktığınız bu yolda,satış ortaklığı ile kazanç sağlamaya karar verdiğinizde öncelikle bir affiliate sitesine kayıt olup,ürün seçmekle başlarsınız işe.Sonra bu ürünü sergileyeceğiniz, tanıtacağınız bir platformunuz olmalı.Yani bir web siteniz olması gerekir.

Web site hazırlamak bilmeyenler için bir eziyettir.Ama web tasarımdan anlıyorsanız o zamak kolaydır işiniz.Web site hazırlamakta zorlananlar için Goomass internetten para kazanma kitini hazırlayanlar bonus ürün olarak ücretsiz “ücretsiz web site kurma rehberi” ni sizlere sunuyor.

Yapmanız gereken goomass internetten para kazanma kursuna kayıt olmanız,sonrasında web site kurma rehberini indirip bilgisayarınıza kurmanızdır.

Goomass kursuna kayıt olurken girdiğiniz e-mail ile web site kurma rehberinizi açıp goomass ayrıcalıklarına ilk adımınız atmış olacaksınız.Bu rehber tamamen bonus üründür.Yani piyasada 70 TL ye alabileceğiniz bir rehberi goomass size ücretsiz vermektedir.Ücretsiz kursuna katılıp bu Web site kurma rehberini indirip kullanmanızı tavsiye ederim.

=> Web site kurma rehberini [ BURADAN ] indirebilirsiniz.

NOT :Ücretsiz internetten para kazanma kursuna katılmanız için blog sayfamın sağ üst tarafındaki kısa formu doldurun onaylayın.Oraya girdiğiniz e-mail ile web site kurma rehberini bilgisayarınızda açacağınızı unutmayınız.Ona göre makul,sürekli kullandığınız bir e-mail giriniz.

Goomass Eğitim Setini kendi ürün sitesinde incelemek isterseniz [ BURAYA ] tıklayın..

Web site kurma rehberinde neler öğreneceksiniz ? (Alttaki resmi büyüterek inceleyin)
ucretsiz_website_kurma_rehberi_icerigi

Web site kurma rehberi ekran görüntüsü (Alttaki resmi büyüterek inceleyin)

website_kurma_rehberi_ekran_goruntusu



                              [ Ücretsiz İnternetten Para KazanmaKursu ]

                              [ Goomass ile Web Sitenizin Krulumu ve Tasarımı Ücretsiz]


[ Söz Sizde ]

Konu hakkındaki düşüncelerinizi kafanıza takılanları sormak istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Değerli bilgiler vermişsiniz paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. güzel makale elineze sağlık

    YanıtlaSil
  3. goomass in en değerli bonuslarından biriside bu kitap. bu website kurma rehberi ile rahatlıkla site yapılabilmekte. ellerinize sağlık hocam

    YanıtlaSil